Slaapkamer inrichten

Slaapkamer van industriele loft in Utah


Dit is de slaapkamer van een grote loft appartement gelegen in Salt Lake City, Utah, USA. Een mooi appartement met details van een industriële loft. en dat is ook terug te zien in deze slaapkamer. De slaapkamer is bijvoorbeeld voorzien van een heerlijk hoog plafond. En de buitenmuur is weliswaar wit geschilderd, maar de bakstenen structuur is nog steeds zichtbaar. Deze industriële details zorgen ervoor dat de slaapkamer anders is dan normale slaapkamers.

Slaapkamer van industriele loft in Utah

Warme slaapkamer

Hoewel de slaapkamer industriële details bevat, heeft de ruimte tóch een warme sfeer. Voor een ruimte als een slaapkamer is dat tóch wel belangrijk. Deze warme sfeer is vooral te danken aan de vloer. Er is namelijk gekozen voor een donkerbruine ebben eiken houten vloer, wat op een erg positieve manier contrasteert met de strak witte muren en plafond. Overige accessoires zoals de koeienhuid vloerkleed maken benadrukken deze sfeer nog meer.

Slaapkamer meubels

De slaapkamer is groot genoeg om er ook grote kledingkasten te plaatsen. Ook hiervoor is er gekozen voor de kleur wit, terwijl de grote tweepersoonsbed zwart is. Hiernaast staan er ook een bureau en een loungechair in de slaapkamer.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply