Slaapkamer meubels

De eve matras!


Kennen jullie de paradox van keuzes? Veel keuzemogelijkheden klinkt ideaal, maar aan de andere kant is het ook lastiger om uiteindelijk een keuze te maken. Dat probleem heb je niet bij Sleepeve.nl, waar ze enkel één matras verkopen, namelijk de eve matras! En dan heb je ook gelijk het ideale matras met een perfecte balans van comfort, koelte, duurzaamheid en veerkracht. Daarnaast ziet het matras er ook nog eens erg leuk uit. Wat wil je nog meer!?

eve-matras

Perfecte balans van comfort, koelte, duurzaamheid en veerkracht

De eve matras is in Londen ontwikkeld door de meest vooraanstaande designers en worden in Duitsland geproduceerd. De perfecte balans van het matras waar we het hierboven over hebben gehad, is gecreëerd door een unieke drie-laagse structuur, bestaande uit een bovenste vier centimeter dikke traagschuim, middelste ademende en verkoelde laag van vijf centimeter, en een vijftien centimeter dikke compacte reflex-basisschuim. De hoes daaromheen is gemaakt uit flexibel geweven gaas, die zich perfect aanpast aan het onderliggende traagschuim.

Eve Matras

100 dagen uitproberen

Kortom, het team van eve is ervan overtuigd dat dit het ideale matras is! Zo erg overtuigd zelfs dat iedereen de matras honderd nachten uit mag proberen. Ben je zelf daarna niet overtuigd, dan halen zij het matras bij jou op en krijg jij het aankoopbedrag gewoon terug.

De matras wordt bovendien gratis bij je bezorgd. Het is vacuüm verpakt en netjes opgerold in een doos en wordt tot aan je voordeur geleverd. Hierdoor kan je het matras zonder moeite naar de slaapkamer op een eventuele bovenverdieping verplaatsen.

De eve matras is in verschillende formaten verkrijgbaar van 80x200cm tot 200x220cm.

Onze ervaring

Wij waren natuurlijk super benieuwd en hebben daarom de eve matras ook uitgeprobeerd. Het bestellen ging super makkelijk op de website en betalen met iDeal was ook geen probleem. Nadat de matras is opgestuurd kregen we bovendien een Track & Trace mail, waarin we de verzending konden volgen. Op die manier wisten we precies wanneer de matras bezorgd zou worden.

Toen we de doos binnenkregen, dachten we heel even dat we misschien het verkeerde formaat opgestuurd hebben gekregen. Hoe kon daar nou een groot matras van 180cmx200cm in passen?! Eenmaal uitgeklapt in de slaapkamer werd alles duidelijk. De matras had even de tijd nodig om tot de normale grootte uit te vouwen. Het voelt erg stevig, maar tegelijkertijd ook erg comfortabel aan. We konden niet wachten om er een nacht op door te brengen. De eerste week is in ieder geval erg goed bevallen!

Eve Matras

Eve Matras

img_0953

Eve Matras

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply