Slaapkamer meubels

Slaapkamer nachtkastjes


Iedereen heeft ze weleens gehad of in ieder geval gezien bij iemand op de slaapkamer. Nachtkastjes! Slaapkamer meubels zoals boekenkasten en kledingkasten zie je nog weleens in andere kamers in huis, maar nachtkastjes worden echt alleen maar gebruikt in een slaapkamer. Hier worden kleine spullen opgeborgen zoals een leesbril, een boek, horloge, telefoon, etc. Spullen waar je vanuit je bed gemakkelijk bij kunt komen. Daarom worden nachtkastjes ook direct geplaatst.

Slaapkamer nachtkastjes

Nachtkastjes ideeën

Vroeger zagen de nachtkastjes allemaal hetzelfde uit. Blokkig, soms met lades en vooral heel erg saai. Tegenwoordig is het nachtkastje een meubel in de slaapkamer geworden die heel veel vrijheid heeft gekregen in de vorm en ontwerp. Er zijn nu zóveel verschillende soorten nachtkastjes met verschillende ontwerpen, kleuren, formaten etc. Sterker nog, er worden zelfs dingen gebruikt die in eerste instantie helemaal niet bedoeld zijn als nachtkastje. Om je te inspireren met leuke ideeën hebben we een aantal voorbeelden voor je geplaatst.

Slaapkamer nachtkastjes

Slaapkamer nachtkastjes

Hier wordt een mooie decoratieladder als nachtkastje gebruikt. Super leuk gedaan!

Slaapkamer nachtkastjes

Oude koffers kan je voor weinig geld op vlooienmarkten kopen. Stapel er twee of drie op elkaar en je hebt een creatief nachtkastje erbij.

Slaapkamer nachtkastjes

Op zoek naar meer leuke ideeën voor de slaapkamer inrichting? Bekijk ook onze 127x slaapkamer inspiratie!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply