Slaapkamer ontwerpen

3d-ontwerpen van een Scandinavische slaapkamer


Met de 3d-ontwerpen van de lichte Scandinavische woonkamer lieten we zien dat je super realistisch kon zien hoe een bepaalde interieur tot in de kleinste puntjes eruit kan zien. Op die manier kan je samen met de interieurontwerper in een vroeg stadium al zien hoe jouw interieur eruit komt te zien. Vandaag willen we wederom inspirerende 3d-ontwerpen laten zien. Dit keer van een super mooie Scandinavische slaapkamer.

3d-ontwerpen van een Scandinavische slaapkamer

De 3d-ontwerpen van deze Scandinavische slaapkamer zijn gemaakt door Image Box Studios. Een ruime lichte slaapkamer met grote raampartijen en typerende Scandinavische details. De houten vloer, de lichte muren, witte de open haard en de grote opslaande deuren.

Warme tinten

Samen met de interieurontwerper heeft de bewoner deze lichte ruimte ontworpen met warme tinten en stijlvolle accessoires. De houten loungestoelen, het houten kastje in de hoek, de krijtbord aan de wand en ook de grote Ay Illuminate Z1 hanglamp bevat warme houttinten.

3d-ontwerpen van een Scandinavische slaapkamer

3d-ontwerpen van een Scandinavische slaapkamer

De muur waar het bed tegenaan staat is gedecoreerd met slingers en teksten, een stijlvolle ronde spiegel en en drietal ingelijste zwart wit foto’s.

Tegenover het bed, naast de spiegeldeuren, is een werkplek ingericht.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply