Slaapkamer ontwerpen

Luxe slaapkamer suite met open badkamer


Wij zijn gek op suites, waar de slaapkamer gecombineerd is met de badkamer. Hier hebben we al heel veel mooie voorbeelden laten zien, zoals de jaloersmakende slaapkamer badkamer combinatie uit de portfolio van ADE Architecture. En ook het slaapkamer ontwerp die gemaakt is door architectenbureau Mayan Gabay ziet er geweldig uit. Vandaag willen we een ontwerp van een suite laten zien, die gecreëerd is door de interieur ontwerpers van architectenbureau Sergey Makhno!

Luxe slaapkamer suite met open badkamer

Hout, marmer en glas

Het Oekraiense architectenbureau heeft de opdracht gekregen om het interieurontwerp te realiseren voor een modern appartement gelegen in Montenegro. Het ontwerp kenmerkt zich met een mooie minimalistische stijl en prachtige materialen zoals hout, marmer en glas. Deze geweldige materialen tref je ook aan in de slaapkamer badkamer combinatie.

Luxe slaapkamer suite met open badkamer

Open badkamer

De slaapkamer is een heerlijke lichte ruimte met grote raampartijen. Op de vloer vind je een lichte houten vloer aan, die gecombineerd is met grote witte panelen aan de muren. De badkamer is ingericht aan de binnen. Normaal gesproken heb je hierdoor geen natuurlijke lichtinval, maar omdat hier gekozen is voor een open karakter met glazen wanden, profiteert de badkamer van het slaapkamer licht.

Marmeren vloer en wanden

De badkamer is voorzien van zowel een marmeren vloer als marmeren wanden. En natuurlijk tref je er moderne gemakken aan zoals een vrijstaand bad, die middels een glazen douchescherm, gescheiden is van de luxe inloopdouche met een enorme regendouche uit het plafond.

Luxe slaapkamer suite met open badkamer

Gordijnen als scheidingswand

In feite heb je hier dus te maken met een volledige open badkamer. De ontwerpers hebben wel iets verzonnen om de badkamer en de slaapkamer meer van elkaar te scheiden. Er zijn namelijk gordijnen opgehangen tussen deze twee ruimtes. Hierdoor is het tóch mogelijk om het geheel compacter te maken.

Op zoek naar meer leuke ideeën voor de slaapkamer inrichting? Bekijk ook onze 127x slaapkamer inspiratie!

Bron: Mahno.com.ua | Fotografie: Andrey Avdeenko

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply