Slaapkamer ontwerpen

Slaapkamer ontwerpen met stapelbed


Een slaapkamer ontwerpen voor één kind kan al lastig zijn, maar voor twee of zelfs meerdere kinderen is nog veel lastiger. Vooral als de slaapkamer niet te groot is. Hoe kan je dan al die bedden daarin kwijt? De meest voor de hand liggende oplossing is een stapelbed. Laten we eerst één ding duidelijk maken. Veel mensen vinden een stapelbed niks. Ze vinden het ouderwets, lelijk en helemaal niet van deze tijd. Onzin! Natuurlijk zijn er stapelbedden die spuuglelijk zijn, maar er zijn zat mooie slaapkamers die ingericht zijn met een stapelbed. Het enige wat je nodig hebt zijn wat leuke ideeën en inspiratie. Lees dus snel verder!

Slaapkamer ontwerpen met stapelbed

Moderne slaapkamer ontwerpen

Het misverstand dat stapelbedden lelijk zijn komt meestal voort doordat veel mensen de ouderwetse stapelbed in gedachte hebben. Zo’n simpele standaard stapelbed van staal die kaal en karig overkomen in de slaapkamer. Maar als je een moderne slaapkamer wilt ontwerpen, moet je ook een moderne stapelbed nemen. Het stapelbed anno 2013 is mooi, hip en een wens van elk kind. Je hebt ze in verschillende stijlen, maar naar onze mening is een op maat gemaakte stapelbed het mooist. Het ziet er niet alleen erg mooi en duurzaam over, je benut er ook de volledige ruimte mee. En dat kan nog wel eens handig zijn als je al ruimte tekort komt.

Stapelbed ideeën

Waar heb je het over denk je misschien? Voor mensen die het nog nooit hebben gezien kan het inderdaad lastig voor te stellen zijn wat ik hierboven bedoel. Daarom heb ik een aantal slaapkamers ontwerpen voor jullie verzameld waar prachtige stapelbedden zijn gebruikt. Bekijk ze op je gemak en raak geïnspireerd van de mooie foto’s. Laat ons weten welke jij het mooiste vindt!

Slaapkamer ontwerpen met stapelbed

Slaapkamer ontwerpen met stapelbed

Slaapkamer ontwerpen met stapelbed

Slaapkamer ontwerpen met stapelbed

Slaapkamer ontwerpen met stapelbed

Slaapkamer ontwerpen met stapelbed

Op zoek naar meer leuke ideeën voor de slaapkamer inrichting? Bekijk ook onze 127x slaapkamer inspiratie!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Jennie Scheltens 8 juni 2016 at 18:56

    We zijn op zoek naar te gekke stapelbedden voor onze logeeropvang. Elk weekend begeleiden wij kinderen met een beperking die op indicatie komen logeren ter ontlasting van het gezin! Onze logeeropvang moet gezellig, huiselijk en inspirerend worden. Zodat de kinderen een fantastisch weekend hebben en vol verhalen thuis komen. Lekker slapen hoort daar zeker bij, want na het weekend staat er een nieuwe week
    vol uitdagingen voor de deur!

  • Leave a Reply