Slaapkamer ontwerpen

Witte wandtegels in de slaapkamer


In de slaapkamer zijn de muren meestal gestuukt en geschilderd of zijn ze bekleed met leuk behang. In onderstaande slaapkamer hebben ze voor iets gekozen wat je eigenlijk bijna nooit ziet, wandtegels!

Witte wandtegels in de slaapkamer

Praktische indeling
Het is onderdeel van een stoer appartement gelegen in Tel Aviv, die ontworpen is door de interieurarchitecten van Raanans Stern’s Studio. Het appartement heeft een woonoppervlak van 75m2. De architecten hebben alles uit het oude appartement verwijderd en opnieuw een indeling gemaakt. Een veel praktischere indeling, waarbij de badkamer ingericht is naast de slaapkamer.

Witte wandtegels in de slaapkamer

Naast een veel betere indeling, is ook de stijl van het interieur erg bijzonder en mooi. Dat is meteen al te zien aan de grote muur van de slaapkamer, die volledig is betegeld met simpele witte wandtegels. Dit geeft een super bijzonder effect op de sfeer van de ruimte. Vooral in combinatie met de zwarte stalen industriële deuren, die leiden naar de geweldige badkamer.

Witte wandtegels in de slaapkamer

Witte wandtegels in de slaapkamer

Het staat ook erg mooi met de warme sfeervolle houten visgraat vloer, die in veel vertrekken terugkomt van het appartement.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply