Slaapkamer

Zachte tinten in een witte slaapkamer


De mooie foto’s van deze slaapkamer zijn genomen door Deense fotografe Heidi Lerkenfeldt. Een heerlijke slaapkamer met een stijlvolle selectie van meubels en accessoires, maar waar vooral de sfeer zo geweldig is. Dromerig en super relaxt!

Zachte tinten in een witte slaapkamer

Wit en licht

De slaapkamer laat zien dat je niet veel nodig hebt om het leuk in te richten. De witte neutrale basis met de witte houten vloer, de witte wanden doen al heel veel. En ook de originele hoge witte plinten en prachtige raampartijen spelen een belangrijke rol. Hierdoor is de kamer super fotogeniek en kan het op veel verschillende manieren en stijlen ingericht worden.

Fijne zachte tinten

Er is gekozen voor een neutrale stijl met neutrale fijne zachte tinten. Het bed is geweldig met het grijze onderstel en hoofdsteun. En je ziet wat mooi bedlinnen kan doen met de sfeer van de slaapkamer.

Zachte tinten in een witte slaapkamer

Op de ene foto zie je de Jielde wandlamp aan de witte muur, terwijl op de andere foto een andere zwarte design wandlamp is gemonteerd, die minstens net zo mooi is. Dat verschil zie je ook in de nachtkastjes. Het gouden nachtkastje is mooi, maar ook de bijzettafel met het ronde blad en gouden onderstel past heel goed bij het totaalplaatje.

Bron: Cocolapinedesign.com | Fotografie: Heidi Lerkenfeldt

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply