Toilet

3D ontwerpen van een industrieel toilet


We hebben hier heel veel toiletten laten zien, maar eigenlijk nog nooit een industrieel toilet. Want hoe zou een toilet eruit zien als je een industrieel interieur heeft? Interieur ontwerper Dmitry Sheleg en Zrobym Architects laten zien hoe dat eventueel kan. Ze hebben namelijk super realistische 3D ontwerpen gemaakt van de interieur inrichting van een stoere industrieel loft appartement gelegen in Minsk in Belarus.

3D ontwerpen van een industrieel toilet

Groot toilet

Het is een super groot loft appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 280m2. Ze hoeven hier dus niet bang te zijn dat ze ruimtekort hebben. Normaal gesproken wordt een toilet ook wel de kleinste kamer van het huis genoemd. Dat geldt dus niet voor dit toilet. Met een oppervlakte van meer dan 10m2, zou het voor een badkamer zelfs vrij ruim zijn. Als je zo’n groot toilet hebt, moet je ook nog bedenken wat je ermee moet. Normaal gesproken heb je natuurlijk ook niet zoveel ruimte nodig.

3D ontwerpen van een industrieel toilet

Industriële details en moderne voorzieningen

De interieurontwerp en architect wisten er wel raad mee. Dat het om een industrieel loft appartement gaat is hier wel duidelijk. Betonlook vloer en betonlook wanden zijn gecombineerd met rauwe bakstenen muren. Omdat er tóch genoeg ruimte aanwezig is, vind je hier zowel een hangtoilet als een bijpassende urinoir. Daartegenover is een grote op maat gemaakte witte meubel gemaakt met een grote wandspiegel. Het ‘fonteintje’ is misschien nog wel het meest opvallend. Je kan beter praten over een grote wastafel, want ze hebben hier een grote industriële ton gebruikt als fonteintje. Dit hebben ze gecombineerd met een lange kraan, die in het plafond is verwerkt. Dit soort elementen kom je normaal gesproken alleen tegen in mooie restaurants of hotels, maar ook thuis zou dit dus erg leuk zijn!

3D ontwerpen van een industrieel toilet

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply