Toilet

Apart toilet in een stoere badkamer


Sommigen vinden het fijn om een toilet in de badkamer te hebben als tweede toilet in huis, anderen hebben liever een apart toilet. Vandaag willen we een badkamer laten zien, waarvan het toilet ingericht is in een half gescheiden ruimte. Op die manier heb je tóch een soort aparte toilet in de badkamer. Super stoer hoe ze deze badkamer toilet combinatie hebben ingericht!

Apart toilet in een stoere badkamer

Natuurstenen muur

Het is de badkamer toilet combinatie van een woning in Barcelona. Een voormalige oude timmerwerkplaats die door de architecten van Studio FFWD verbouwd is tot een stoere loft woning. Naast een interieur met stoere materialen, zijn vooral ook veel originele details gerestaureerd en bewaard. Eén van die stoere details zie je ook terugkomen in het toilet. Daar is de originele natuurstenen muur namelijk helemaal hersteld en in het zicht gelaten. Het is vooral erg bijzonder hoe de architecten deze natuurstenen muur gecombineerd heeft met een moderne strakke afwerking.

Apart toilet in een stoere badkamer

Betonstuc

Zowel de wanden als de vloeren zijn afgewerkt met strak betonstuc, terijl het plafond bekleed zijn met industriële golfplaten. De badkamer zelf is vrij klein. Je vindt er wel een ruimte inloopdouche met een glazen schuifdeur. En precies tussen het aparte toilet en de inloopdouche is het gedeelte met de wastafel ingericht. Daar zie je dat ook de wastafel volledig bewerkt is met hetzelfde stoere betonstuc.

Apart toilet in een stoere badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply