Toilet

Breed toilet met een chique ontwerp


Het toilet wordt ook wel de kleinste kamer van het huis genoemd. Vaak is dat ook zo, maar zo nu en dan kom je ook toiletten tegen die helemaal niet zo klein zijn. Onderstaand toilet is daar een goed voorbeeld van. Deze is niet alleen ruim, maar is ook voorzien van een prachtig stijlvol ontwerp.

breed-toilet-met-een-chique-ontwerp

Het is het toilet van een woning uit Brugge in België, die ontworpen is door interieur architect Steven Van Compernol. Hij heeft voor de woning een prachtig interieurontwerp gemaakt met mooie oplossingen en geweldige materialen. En dat zie je zelfs terug in het ontwerp van het toilet, de kleinste ruimte van het huis.

hal-toilet

Scheidingswand

Via een strakke witte deur in de hal kom je terecht in dit brede toilet. Doordat het zo breed is, is het mogelijk om het gedeelte waar het toilet is geïnstalleerd middels een scheidingswandje te scheiden van het gedeelte waar het fonteintje is geïnstalleerd.

Vrijstaande wastafel in toilet

Een fonteintje kan je het eigenlijk niet noemen, meer een volwaardige vrijstaande wastafel van carrara wit marmer. Alle wanden zijn strak gestuukt en wit geschilderd, terwijl de vloer is betegeld met mooie vloertegels.

marmeren-vrijstaande-wastafel-toilet

Muurtje inbouwreservoir

Ze hebben uiteraard gekozen voor een hangtoilet. En voor het inbouwreservoir is een muurtje geplaatst, die ook doorloopt naar het gedeelte van de wastafel.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply