Toilet

Dit royale toilet is erg leuk ingericht!


Yes, vandaag gaan we weer binnenkijken in een super leuk ingericht toilet. Dit toilet is ontworpen en ingericht door Poolse interieurontwerpers van SHOKO.design. Ze hebben een modern appartement gerenoveerd en ingericht met een Scandinavische interieurstijl. Witte grijze muren, geometrische vlakken, stalen kozijnen en glazen wanden, noem maar op. Het appartement heeft een speelse indeling met lichte ruime vertrekken. Zelfs het toilet is erg royaal!

Dit royale toilet is erg leuk ingericht!

Badkamermeubel met waskom

Het toilet is ruim, en daar hebben de ontwerpers ook goed gebruik van gemaakt. In plaats van een ‘normaal’ klein fonteintje, die je gewend bent van toiletten, hebben ze een complete badkamermeubel gerealiseerd. Een op maat gemaakte meubel, over de gehele breedte van het toilet met veel kastruimte. Daar kunnen wel meer dan alleen een paar WC rollen worden opgeborgen. Handig voor bijvoorbeeld schoonmaakspullen. De meubel is afgewerkt met stoere stalen deurgrepen en een dik eiken houten blad. Daarop is het ‘fonteintje’ geplaatst, een grote witte hoge waskom met een bijbehorende chromen kraan. De muur daarboven is volledig betegeld met mooie hoogglans grijze tegels, waar de witte ronde Hay Strap spiegel is opgehangen.

Dit royale toilet is erg leuk ingericht!

Gestuukte grijze muur, grijze wandtegels, witte betonstuc én houten wandbekleding

De grote muur is strak gestuukt en lichtgrijs geschilderd. Daaraan zijn twee zwarte lijsten met zwart witte prints gemonteerd. De laatste muur, de muur waar het hangtoilet in gebouwd is, is voor de helft gestuukt met witte betonstuc, terwijl de bovenste helft bekleed is met mooie eiken houten muurbekleding.

Dit royale toilet is erg leuk ingericht!

Dit royale toilet is erg leuk ingericht!

Mozaïek patroontegeltjes

Deze drie verschillende soorten muurafwerkingen zijn gecombineerd met een hele leuke vloer. Die is namelijk betegeld met kleine zwart witte mozaïektegeltjes, die samen een mooi klassiek patroon vormen.

Bron: Shokodesign.com | Fotografie: Małgorzata Opala

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply