Toilet

Donker chic toilet ontwerp


Dat het toilet vaak de kleinste ruimte van het huis is, betekent het niet dat het geen mooie en fijne ruimte kan zijn. Dat hebben we hier vaak laten zien met hele mooie toiletontwerpen. En dat willen we vandaag wederom bewijzen met onderstaand toilet. Een heel mooi en ook heel stoer ontwerp. Zo zie je ze eigenlijk zelden. Dus als je nog twijfelt of je jouw toilet moet verbouwing? Dit toilet zal je twijfels weghalen!

donker chic toilet ontwerp

Toilet verbouwing

Het ontwerp van dit toilet is gerealiseerd door Didoné Comacchio Architects. De Italiaanse interieurarchitecten hebben in assano del Grappa een super gedateerd jaren ’70 appartement herontworpen en ingericht. Alles is van top tot teen aangepakt. Uiteraard mag een nieuw toilet niet ontbreken. Het oude toilet was betegeld met hele lelijke tegeltjes, die je vaak ook tegenkomt in hele goedkope hotels in het buitenland. Deze zijn nu gelukkig verwijderd, alles is eigenlijk verwijderd.

Donker chic toilet ontwerp

Houten vloer en zwarte parelmoer glasmozaïek tegels

Voor de vloer hebben ze gekozen voor een hele mooie houten vloer, gelegd in het elleboogverband. Deze mooie houten vloer zijn gecombineerd met prachtige zwarte parelmoer glasmozaïek tegels, die het toilet erg chique maken. Weer eens wat anders dan bijvoorbeeld marmer. Alle muren zijn met deze mooi tegeltjes betegeld. Passend bij de tegels is de deur én het plafond volledig strak zwart geschilderd.

Donker chic toilet ontwerp

Luxe maatwerk zwarte wastafel

Ook het toilet en het fonteintje is strak mat zwart. Je kunt het eigenlijk geen fonteintje meer noemen. Gezien het formaat, is het gewoon een grote wastafel. Een volledig op maat gemaakte zwevende wastafel, die over de hele breedte van de muur loopt. De wastafel is zelfs voorzien van een haakje voor het washandje, een ingebouwde zeepdispenser én een inbouwkraan. Op het werkblad is bovendien plek aanwezig voor kleine decoratie accessoires, zoals kleine cactussen en lekkere geurkaarsen. En boven de wastafel is een grote maatwerk spiegelwand gemonteerd. Die mag natuurlijk ook niet ontbreken in een modern toilet. De koperen hanglamp boven de wastafel is ook super mooi!

Onder de wastafel is witte open plank gemonteerd. Een witte marmeren plank, waar kleien spullen opgeborgen kunnen worden. Denk aan extra washandjes en rollen toiletpapier.

Bron: Didonecomacchio.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply