Toilet

Klassiek toilet van interieurstylist Marie


Dit is het toilet van Marie Olsson Nylander, een Zweedse interieurstylist die samen met haar familie in een super leuke woning uit 1884 woont. Het is een grote vrijstaande villa gekenmerkt door prachtige klassieke authentieke details. Het interieur omschrijft de interieurstylist zelf als eclectisch, gecombineerd met antiek en design. Wat je nooit zal raden, is dat Marie het meest blij is met het toilet!

Klassiek toilet van interieurstylist Marie

Marokkaanse tegels

Het toilet is gelegen in de mooie hal, waar je ook de trap vindt. Voor de inrichting werd ze geïnspireerd door de Pizzeria Grazie uit Parijs, wat op zich al best bijzonder is. Maar ik begrijp wel waarom. Het ziet er zó mooi uit! De prachtige Marokkaanse patroontegels op de vloer, de donkerblauw geschilderde houten planken aan de wanden, de hoge zware deur met de ouderwetse schuifslot… noem maar op.

Inspiratie uit tijdschriften

Als toilet decoratie, is een collage gemaakt van zwart witte foto’s uit modebladen. Eén van de grootste inspiratiebronnen voor de interieurstylist. Modebladen, interieurbladen, tattoo magazines, bodybuilder tijdschriften… Het inspireert haar enorm in haar werk.

Klassiek toilet van interieurstylist Marie

Fotografie: Sara Svenningrud

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply