Toilet

Rustiek landelijk toilet van Judith


We nemen vandaag een kijkje in het mooie rustiek landelijk toilet van Judith. Judith woont samen met haar gezin in Brabant, waar zij hun droomhuis hebben gebouwd. Een heerlijk familiehuis in de Vlaamse pastorijstijl. Ze heeft het huis volledig zelf ontworpen, van de buitenkant tot de interieur inrichting. Hoewel het huis nog niet helemaal af is, mochten we al wel een kijkje nemen in haar mooie toilet!

rustiek-landelijk-toilet-van-judith

Hardstenen vloer en krijtverf muur

Het interieur kenmerkt zich met een rustiek landelijke stijl, met stoere en natuurlijke kleuren en materialen. Dat zie je ook terugkomen in het toilet. Op de vloer vind je een blauwe hardstenen vloer in waaltjesformaat, die de basis vormt voor de rustieke landelijke stijl. Dit is gecombineerd met strak gestuukte en grijs geschilderde muren. Ze koos voor de krijtverf van ‘Painting the Past’, de kleur Pepper.

grijze-krijtverf-muur

Rustieke eikenhouten plank

Voor het inbouwreservoir met het moderne hangtoilet is een muurtje gecreëerd, die Judith heeft afgewerkt met een stoere rustieke eikenhouten plank. Daar kunnen nu allerlei spullen op geplaatst worden, zoals de mooie kandelaars en kaarsen. Van hetzelfde hout is bovendien ook de vensterbank gecreëerd bij het raam.

rustiek-houten-plank-vensterbank

Bron: Judith-en-co.blogspot.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply