Toilet

Stijlvol klassiek toilet


We hebben hier veel toilet ontwerpen laten zien met materialen als beton, hout en strak stucwerk. Betonmuren, houten wanden en gietvloeren zijn nou eenmaal erg populair. Maar voor een toilet met een echte klassieke look heb je tóch iets anders nodig.

Vandaag willen we een toilet laten zien die ontworpen en ingericht is door het ontwerpduo Syd en Shea van Studio-mcgee.com. Voor één van hun klanten hebben ze het ontwerp gerealiseerd voor de woonkamer en het toilet.

Stijlvol klassiek toilet

Behang in toilet

En zoals gezegd zijn ze voor in het toilet voor een mooie klassieke look gegaan. Je treft er een donkere houten vloer aan, die gecombineerd is met behang. En vooral het behang is erg bijzonder. Behang wordt al niet heel vaak gekozen voor een toilet, maar het ontwerp wat ze hier hebben uitgekozen maakt het nog net iets meer bijzonderder. Het is het GALILEO GLASS – INDIGO behang van Eskayel.com. Prachtig!

Naast het behang zijn er uiteraard ook nog andere elementen die super mooi zijn. De marmeren wastafel behoort ook tot één van de eyecatchers van het toilet, die op maat is gemaakt over de hele breedte. De gouden inbouwkraan past er perfect bij!

Stijlvol klassiek toilet

Stijlvol klassiek toilet

Bron: Studio-mcgee.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply