Toilet

Stoer toilet ontwerp met beton en hout


Het toilet, de kleinste ruimte van het huis, wordt vaak een beetje overgeslagen tijdens het inrichten. Mensen komen er veelal later pas achter dat ze het tóch jammer vinden dat ze er niet meer tijd in hebben gestoken om het mooi in te richten. Pas achteraf bedenken ze ideeën om het leuker en gezelliger te maken.

Onderstaand toilet is een mooi voorbeeld, die vanaf het begin al een onderdeel vormt van het ontwerpproces. Dit is te zien aan het materiaalgebruik, die door is getrokken vanuit de rest van het interieur.

Stoer toilet ontwerp met beton en hout

Sfeervol modern

Het huis is gelegen in Estoril in Portugel. Een grote villa die in 2011 door interieurarchitect Ricardo Moreno is ontworpen. Met de materialen beton en hout wist hij een hele bijzondere stoere sfeer te creeeren in het toilet. Rauwe betonmuren zijn gecombineerd met een strakke gietvloer, terwijl de muren en de deur van sfeervol hout zijn. Er is overigens besloten om het ‘fonteintje’ samen met de spiegel buiten het toilet, op de gang te plaatsen.

Het moderne hangtoilet is strak gemonteerd aan de wand. Net zo strak als de nisjes die in de andere muur zijn gecreëerd, die bedoeld zijn voor het opbergen van bijvoorbeeld geurwater, kaarsjes en boeken.

Fonteintje in de hal

De verlichting is verwerkt in het plafond.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply