Toilet

Strak en wit toilet met gouden accenten


Hier hebben we al flink wat toilet ontwerpen laten zien in super veel verschillende stijlen en waarbij gebruik is gemaakt van uiteenlopende manieren, kleuren en elementen. Het toilet die we vandaag willen alten zien behoort ongetwijfeld tot één van de mooiste ontwerpen. Het ontwerp is gemaakt door Studiodoccia, waar ontwerper Oliver Drent het brein is achter de creatieve processen. Hij maakt prachtige ontwerpen, zonder, zonder uit het oog te verliezen dat de wensen en praktische eisen van de opdrachtgever centraal staan.

Strak en wit toilet met gouden accenten

Strakke vloer en wanden

De visie van Olivier draait om het juiste evenwicht tussen detaillering en eenvoud. En dat zie je terugkomen in het ontwerp van dit toilet. Een minimalistische strakke witte ruimte, aangevuld met gouden accenten. Super nice. Zowel de vloer van VDA vloeren, als de wanden zijn glad gestuukt en wit gespoten.

Strak en wit toilet met gouden accenten

Gouden kraan en nis

Saai is het zeker niet, dankzij de mooie gouden fontein van VOLA. Hierbij is een op maat gemaakt fonteintje gemaakt over de gehele breedte van het toilet en met een diepte van slechts 14cm. Boven het hangtoilet is een handige nis gecreëerd. Een prachtige gouden nis, perfect passend bij de gouden kraan.

Ook de verlichting is bijzonder. Het lijkt alsof er een raam in het toilet zit, maar in werkelijkheid hebben ze dit daglicht effect gecreëerd met een bijzondere LED module.

Strak en wit toilet met gouden accenten

Bron: Studiodoccia.nl | Fotografie: Fred Attema

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply