Toilet

Strak toilet met betonstuc vloer en muren


Interieurontwerpster Agnieszka Karaś heeft in Polen een modern interieur ontworpen voor een sociale, energieke en hardwerkende vrouw. Haar woning, een driekamerappartement van 72m2 moest een plek worden waar ze volledig tot rust kan komen van de dagelijkse hectiek. De interieurontwerpster heeft niet alleen een mooie woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer ontworpen, zelfs het toilet is volledig herontworpen en ingericht. En hoe!?

Strak toilet met betonstuc vloer en muren

Het nieuwe interieur kan omschreven worden als modern, Scandinavisch en stoer. Naast neutrale kleuren zoals wit, grijs en beige vind je er vooral ook veel stijlvolle meubels en accessoires.

Betonstuc vloer en wanden

Het toilet heeft een modern minimalistisch ontwerp gekregen, dankzij het betonstuc. Zowel de vloer als alle wanden zijn bekleed met stoere grijze betonstuc. Het hangtoilet is strak tegen de muur gemonteerd. Boven het toilet is een nisje gecreëerd, waar spullen op geplaatst kunnen worden zoals kaarsen en boeken. De verlichting die daarin verwerkt is, zorgt voor een sfeervolle maar vooral ook luxe uitstraling.

Naast de verlichting in het nisje, hangt er ook een stoere hanglamp in het toilet. Een eenvoudige minimalistische hanglamp met een betonnen fitting.

Strak toilet met betonstuc vloer en muren

En ook het houten krukje zorgt voor een mooi balans in deze minimalistische toilet.

Strak toilet met betonstuc vloer en muren

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply