Toilet

Underlayment en leer in toilet ontwerp


Afgelopen jaar hebben we veel leuke interieurtrends gezien. En twee super leuke interieurtrends zijn underlayment en leer in het interieur. Onlangs lieten we bijvoorbeeld de DIY underlayment spiegel zien en een tijdje terug hebben we een kijkje genomen in een toilet die volledig met underlayment planken is bekleed. Ook leer kan op hele leuke manieren een plekje krijgen in het interieur. Leren handgrepen zijn bijvoorbeeld super hot, maar dat geldt ook voor leren eetkamerstoelen, de leren vlinderstoel, bruine leren Marokkaanse poefs en ook leren wandhaken zijn helemaal hot in huis. Vandaag gaan we binnenkijken in een toilet, waar beide interieurtrends zijn verwerkt.

Underlayment en leer in toilet ontwerp

Het toilet is ontworpen door de interieurarchitecten van INT2architecture. Zij hebben in 2015 het Interior AK appartement ontworpen gelegen in Sint Petersburg in Rusland. Het interieur kenmerkt zich met mooie stoere materialen, wat ook in het ontwerp van het toilet terugkomen.

Underlayment muur

De basis is eenvoudig met witte vloertegels en strak gestuukte muren. Om het toilet een stoerder tintje te geven, hebben ze de wand waar het hangtoilet aan gemonteerd is, volledig bekleed met underlaymant planken. Een eenvoudige manier die een groot verschil maakt.

diy-wc-rol-houder-hout-leer

WC rol houder van houten stok en leren straps

Ze hebben ook een super leuk idee bedacht voor het opbergen van de wc rollen. Ze hebben namelijk een brede wc rol houder gemaakt, bestaande uit een houten stok, die middels bruine leren straps aan de muur gemonteerd zijn. De houten stok is breed genoeg om vier wc rollen te houden. Super stoer, en ook weer super eenvoudig te maken!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply