Toilet

Vintage toilet met mooie tegels


Binnenhuisarchitect Amber Lewis heeft een geweldig oog en scherpe instinct voor wat haar klanten wensen: rijk gekleurde vintage tapijten, handgemaakte textiel en behang, unieke glaswerk en aangepaste meubels. Onderstaand toilet is daar een heel mooi voorbeeld van. Voor velen is het toilet, de kleinste ruimte van het huis, een ondergeschoven kind. Daar is Amber het duidelijk niet mee eens. Dit toilet is niet alleen erg ruim, het is ook erg stijlvol ingericht!

Vintage toilet met mooie tegels

De gevlochten manden zijn mooi, maar je kunt er ook handig spullen in doen, zoals wc rollen.

Zwarte en witte tegels

Ze koos voor een combinatie mooie zwart witte patroontegels op de vloer en zwarte glossy tegels voor de muren. Één muur is behangen met een zwart wit behang met een ander patroon dan de vloer. Met de vintage kelim vloerkleed zijn er nog meer patronen en kleuren toegevoegd in dit toilet. Desondanks klopt het wel allemaal.

Vintage toilet met mooie tegels

Vintage klassiek sanitair

Tegen de betegelde zwarte glossy muur vind je het toilet. Een klassiek toilet, die past bij de chique klassieke stijl van deze ruimte. Ook de wastafel past helemaal in hetzelfde plaatje, vooral in combinatie met de super mooie gouden sifon en gouden wastafelkraan. Daarboven is een grote ronde spiegel opgehangen met een kastanje bruine leren band.

Door het ontbreken van de wastafelmeubel, heeft de ontwerpster een super leuk vintage ladekast in het toilet geplaatst. Deze is tegen de behangen muur geplaatst.

Vintage toilet met mooie tegels

Vintage toilet met mooie tegels

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply