Trap

Betonstuc trap


Betontrappen zijn stoer, maar niet elke woning is voorzien van een betonnen trap, tenzij je er specifiek voor kiest. Het kan een heel gedoe zijn om een trap te vervangen. Een alternatief is een betonstuc trap. Betonstuc is enorm populair in het interieur. We hebben hier bijvoorbeeld de stoere grijze badkamer met betonstuc en de woonkamer met betonstuc laten zien. En betonstuc is dus ook een super leuk idee voor de trap. Een stoer alternatief voor de traditionele trapbekleding.

Betonstuc trap

Betonstuc trap

Strakke uitstraling

Een betonstuc trap komt vaak voor bij mensen die een betonstuc vloer in huis hebben. Ze laten het betonstuc dus naadloos overlopen op de trap, waaroor je een super strakke uitstraling krijgt. Dit kunnen grote trappen zijn, die verschillende woonlagen met elkaar verbinden, maar het kan ook een opstapje zijn in de hal of in de woonkamer. Het resultaat is super strak, vooral in combinatie met strak gestuukte wanden.

Prijzen betonstuc trap

De prijzen van betonstuc zijn meestal afhankelijk van het aantal oppervlakte. Hoe groter de oppervlakte hoe voordeliger de vierkante meter prijs is. Voor vlakken boven de 5m2, is de prijs ongeveer €95,- per vierkante meter. Voor vlakken boven de 50m2, wordt gemiddeld een prijs van €80,- per vierkante meter gerekend. Het is dus veel voordeliger als je ook een betonstuc vloer neemt.

Betonstuc trap

Betonstuc trap

Betonstuc trap

Betonstuc trap

Betonstuc trap

Betonstuc trap

Betonstuc trap

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply