Trap

Moderne klassiek trap in herenhuis


Hoe mooi kan een trap zijn? En hoe belangrijk kan een trap als onderdeel van je interieur inrichting zijn? We hebben hier al vaker laten zien dat de impact van een trap heel groot kan zijn. En de trap die we vandaag willen laten zien bewijst dat nog maar een keer.

Het is de trap van een prachtig klassiek herenhuis gelegen in Londen. En niet zomaar een herenhuis. Een super luxe en groot herenhuis met meerdere verdiepingen en zelfs meerdere woonkamers. Al deze verdiepingen zijn met elkaar verbonden middels de prachtige luxueuze trap.

Moderne klassiek trap in herenhuis

Moderne klassiek trap in herenhuis

Mix van modern en klassiek

De interieur inrichting is verzorgd door interieurontwerper Michaelis Boyd, die modern en klassiek op een hele mooie manier heeft gecombineerd. En deze twee stijlen omschrijven exact de stijl van de trap, modern klassiek.

Moderne klassiek trap in herenhuis

Het klassieke komt terug door de brede traptreden, ronde afwerkingen in zowel de treden als de leuning. En de moderne kant wordt vertegenwoordigd door de mooie houten trapbekleding en het zwarte staal in de leuning.

Glazen wand met stalen kozijn

Het beste uitzicht op de trap vind je op de eerste verdieping bij de eerste woonkamer. Daar is de woonkamer namelijk gescheiden middels een grote glazen wand met stoere zwarte stalen industriële kozijnen. Dit ziet er niet alleen erg mooi en stoer uit, het zorgt er ook voor dat het natuurlijk zonlicht het trapgedeelte kan bereiken.

Moderne klassiek trap in herenhuis

Bron: Michaelis Boyd

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply