Trap

Multifunctionele trap-kast-muur


Een mooie trap heeft niet alleen betrekking op de traptreden en de trapleuning. Eigenlijk speelt alles eromheen ook een belangrijke rol. Dit kan de muur zijn, de verlichting, maar bijvoorbeeld ook een kast. De trap die je hieronder ziet is een heel mooi voorbeeld, die ontworpen is door de interieurontwerpers van ontwerpbureau Mayan Gabay. Zij hebben in Tel Aviv een moderne duplex woning ontworpen van 120m2 verdeeld over twee verdiepingen. Om de twee verdiepingen met elkaar te verbinden, hebben ze een hele bijzonder trap ontworpen en gebouwd.

Multifunctionele trap-kast-muur

Multifunctionele kast in woonkamer en keuken

Op de begane grond is de woonkamer en de open keuken ingericht, terwijl de slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping te vinden zijn. Op de begane grond hebben de ontwerpers een elf meter lange kast gecreëerd, die de hal, de keuken en de woonkamer verbindt. Deze multifunctionele vormt in de woonkamer de tv meubel, bevat een airco, biedt enorm veel opbergmogelijkheden in de keuken, maar vormt ook de muur van de trap.

Zwart staal en net

Het is bovendien geen normale muur, ze hebben namelijk een stoere zwarte stalen frame gecreëerd en daartussen een groot net gespannen. Het zwarte staal zorgt voor een stoere industriële look, terwijl het net ervoor zorgt dat het open, transparant en ruimtelijk blijft.

De trap zelfs is stak, modern en minimalistisch. Door het hele huis is namelijk een betonlook gietvloer gegoten. De trap is daarin meegenomen.

Designed by Mayan Gabay, this modern two-storey apartment is situated in Tel Aviv, Israel.

Fotografie: Gidon Levin

Multifunctionele trap-kast-muur

Multifunctionele trap-kast-muur

Multifunctionele trap-kast-muur

Multifunctionele trap-kast-muur

Multifunctionele trap-kast-muur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply