Tuin

5x Luxe tuinmeubelen voor een luxe tuin


Een tuin aan huis is altijd fijn. Zelfs als mensen zeggen dat ze geen tuin hoeven, bedoelen ze eigenlijk dat ze wel een tuin willen, maar geen tuin hebben. Vooral als het mooi weer is zoals afgelopen tijd, is het heerlijk om een tuin te hebben. Een buitenruimte waar je lekker in de buitenlucht kunt chillen, een drankje kunt doen, even kan zonnen of kunt barbecueën. En iedereen wilt een luxe tuin tuin. Hoe luxer hoe beter! Vandaag willen we vijf luxe tuinmeubelen aan jullie laten zien, om je ultieme luxe tuin in te richten. Go get it!

luxe-tuinmeubelen-voor-een-luxe-tuin

EXOTAN LA VIDA LOUNGESET – 4-DELIG

Een luxe tuin is niet compleet zonder een luxe loungebank. Dit is de Exotan La Vida loungeset, bestaande uit een antraciet aluminium frame, afgewerkt met comfortabele grijze zit en rugkussens. Naast de twee zijtafeltjes, wordt de loungeset ook geleverd met een bijpassende vierkante salontafel.

MEXICO LIGBED + BIJZETTAFEL – SUNBRELLA – LIGHT GREY

Omdat je af en toen ook lekker in de zon wilt liggen om een mooi kleurtje te krijgen, is het ook fijn om een ligbed in de tuin te hebben. Geen normaal ligbed, maar een luxe en comfortabel ligbed. Het Mexico ligbed van Sunbrella is daar een mooi voorbeeld van. Een tweepersoons ligbed met een stoer zwart frame, een bijzettafel én een verstelbare rugleuning.

STUDIO20 NATUURSTEEN TUINTAFEL VOSS

Om comfortabel te kunnen eten in de tuin, heb je natuurlijk een grote tuintafel nodig. Dit is de Studio20 VOSS tuintafel, een super luxe tuintafel van 240 x 100 cm, bestaande uit een teakhouten onderstel, die afgewerkt is met een stoere granieten werkblad. Veel luxer kan je niet hebben!

Platinum Challenger T1 parasol

Een zonnige tuin is fijn, maar soms wil je tóch even in de schaduw kunnen zitten. Een parasol mag dus zéker ook niet ontbreken in een luxe tuin. De Platinum Challenger T1 parasol is een luxe zweefparasol, die voor een enorm schaduwoppervlak zorgt. Daarnaast kan de parasol 360 graden gedraaid worden en kan het bedieningspaneel gekanteld worden. Nog meer last van de zon!

Eurom Area loungeheater

Het is super fijn om tot laat in de avond in de tuin te kunnen genieten. In de avond kan het echter een stuk frisser worden. Een heater is dan ook altijd gewenst, zodat je lekker tot laat kunt chillen in de tuin, zonder dat je het koud krijgt. Dit is de Eurom Area loungeheater, die werkt op butaangas en/of propaangas. Een perfecte heater voor het opwarmen van een terras in je luxe tuin.

Deze tuinmeubelen zijn verkrijgbaar vdgarde.nl!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply