Tuin

Bescheiden tuin aan de woonkamer


Deze tuin is onderdeel van een woning uit Londen die door architecten van Robert Dye is ontworpen. Een traditionele woning aan de buitenkant met een super moderne interieur inrichting. Vanuit de moderne strakke woonkamer met de strakke witte open keuken, heb je via een moderne glazen schuifpui toegang tot deze heerlijke tuin. Als deze schuifpui open staat, vormt deze bescheiden tuin een echte verlengde van de woonkamer.

Bescheiden tuin aan de woonkamer

Het formaat van deze tuin is bescheiden. Niet heel groot, maar zeker ook niet klein. Het is in ieder geval groot genoeg voor een eettafel, een aantal banken en nog een open ruimte. Deze tuin is dus een waardevolle buitenruimte voor deze woning.

Wat ik hier erg mooi vind, is de combinatie van de oude bakstenen muren met de houten schutting, houten vlonders op de vloer en de houten balken. Op die manier wordt ook in de tuin modern met traditioneel oud gecombineerd.

Bescheiden tuin aan de woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply