Tuin

Deense tuin met zwarte elementen


De vakantie tuin die ik vorige week heb laten zien is prachtig, maar voor een tuin in Nederland is dat eigenlijk niet realistisch. Want hoe vaak is het nou echt mooi weer hier? De tuin die ik vandaag aan jullie wil laten zien is meer realistisch, onderdeel van een familiewoning gelegen in het oosten van Kopenhagen in Denemarken.

Deense tuin met zwarte elementen

Deense tuin met zwarte elementen

Openslaande deuren

Het huis is oorspronkelijk gebouwd in 1898, maar is onlangs door Nuevo Estilo volledig gerenoveerd. De originele bakstenen aan de gevel zijn super stoer gecombineerd met bijvoorbeeld de moderne stoere industriële kozijnen en openslaande deuren.

Houten vlonders en zwarte schuttingen

De tuin is gelegen aan de zwarte stoere keuken. Hiervandaan heb je twee openslaande deuren waarmee je de tuin kan bereiken, die een niveau lager zit dan de keuken. De gehele tuin is voorzien van mooie houten vlonders, gecombineerd met zwart geschilderde houten schuttingen.

Deense tuin met zwarte elementen

Deense tuin met zwarte elementen

Ook de hoekbank is in dezelfde stijl zwart geschilderd, afgewerkt met contrasterende witte kussens. Opvallend is de stijlvolle vierkante groene tafel. Ongebruikelijk voor de tuin, maar het staat hier super goed. Net als de bank, de schuttingen en de kozijnen, zijn ook de stoelen in het zwart.

Fotografie: Nuevo Estilo

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply