Tuin

Fijne onderhoudsvriendelijke moderne tuin


We zitten pas in februari, en het duurt nog even voordat het voorjaar is, maar dat weerhoudt ons niet om leuke tuininspiratie met jullie te delen. Het is eigenlijk de perfecte periode om alvast inspiratie op te doen voor je tuin. Maart en april zijn namelijk de maanden waar je goed aan de slag kunt gaan om de tuin voor te bereiden voor de lente en de zomer.

Fijne onderhoudsvriendelijke moderne tuin

Fijne tuin

Vandaag willen we een hele leuke tuin aan jullie laten zien. We hebben het gevonden in de portfolio van Electric Bowerry, een multidisciplinair design en architecten studio uit Venice Beach. Zij hebben een prachtige luxe drie slaapkamer villa ontworpen. In Venice Beach, waar het altijd mooi weer is, zijn buitenruimtes erg belangrijk. Deze woning is dan ook voorzien van een groot dakterras én een hele fijne tuin.

Fijne onderhoudsvriendelijke moderne tuin

Fijne onderhoudsvriendelijke moderne tuin

Op de begane grond is de leefruimte ingericht met de open keuken en de woonkamer. De zithoek in de woonkamer grenst aan de tuin, en middels een grote moderne glazen schuifpui, heb je toegang tot de tuin.

Houten vlonders, schuttingen en vaste betonnen plantenbak

De strakke betonlook gietvloer loopt over op de houten vlonders in de tuin. Luxe sfeervolle planken, die ook gebruikt zijn voor de schuttingen rondom de tuin. Tegen die schuttingen zijn vaste betonnen plantenbakken gerealiseerd, waar verschillende leuke grote en kleine planten te vinden geplant zijn. Daarnaast zijn er ook losse plantenpotten geplaatst op de houten vlonders met stoere cactussen. Op die manier tref je dus ook heel veel groen aan in deze moderne en onderhoudsvriendelijke tuin.

Fijne onderhoudsvriendelijke moderne tuin

De tuin is bovendien ook ingericht met hele comfortabele en stijlvolle tuinmeubelen. Direct na de schuifpui is een loungehoek ingericht. Een loungehoek met een luxe loungeset bestaande uit een grote houten bank en twee comfortabele stoelen, beiden voorzien van grote zachte witte kussens. Naast twee zwarte poefs voor extra zitmogelijkheid, vind je in het midden ook een moderne zwarte vuurkorf.

Bron: Electricbowery.com | Fotografie: Adam Bice & Brandon Arant

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply