Tuin

Je tuin als resort


Tegenwoordig maken we steeds vaker gebruik van de tuin. Dit heeft als gevolg dat ook de behoefte aan luxe en comfort toeneemt. Hierdoor is er een aanzienlijke stijging van de vraag naar luxe buitenartikelen te bemerken, waarmee de tuin haast niet meer te onderscheiden is van een resort. Ook je eigen resort? Lees hier welke artikelen daarvoor onmisbaar zijn.

Je tuin als resort

Buitenkeuken

Een belangrijke eigenschap van een all inclusive resort is dat je er lekker en veel kunt eten. Een buitenkeuken mag dan ook niet ontbreken in je eigen tuinresort. Een simpele houtskool kogelbarbecue volstaat al. Met de juiste accessoires en een beetje creativiteit maak je hier een compleet gangenmenu mee. Voor wie graag culinair uitpakt, zijn er ook zeer geavanceerde kooktoestellen, compleet met uitgebreide keukenmodules. Hiermee zet je de meest ingewikkelde gerechten in een handomdraai op tafel, met hetzelfde kookgemak als in de keuken binnenshuis.

Je tuin als resort

Zwembad

Een zwembad is een musthave voor iedereen die in de tuin net zo wil relaxen als in een echt resort. Helaas kunnen de meesten zich niet zo’n dure investering veroorloven. Een zwembad neemt daarnaast veel ruimte in beslag, die ook niet iedereen heeft. Om ’s zomers toch te kunnen genieten van een verkoelend bad, zijn er ook veel budgetvriendelijke opzetbaden verkrijgbaar. Is het budget geen probleem, maar ruimte wel? Overweeg dan een zwemspa. Een zwemspa neemt een stuk minder ruimte in beslag dan een zwembad, terwijl je er toch net zoveel bewegingsruimte in ervaart, dankzij de tegenstroominstallatie die je op je plek houdt.

Je tuin als resort

Je tuin als resort

Spa

Wie in het water liever relaxt dan actief is, heeft misschien meer aan een spa: ook een typisch resort artikel. Hierin kun je in lekker warm water genieten van de heerlijke massagejets, die alle spanning uit je spieren bruisen. Van alle spabaden die er tegenwoordig verkrijgbaar zijn, zijn die van Jacuzzi® het bekendst. Met een Jacuzzi® in de tuin komt het echte resortgevoel wel heel dichtbij.

Loungeset

Tot slot moet je in een resort ook gewoon lekker onderuitgezakt van een cocktail kunnen drinken. Enkele comfortabele loungemeubelen zijn hiervoor onmisbaar. Kies altijd voor meubilair dat onderhoudsvriendelijk en weerbestendig is, zodat ze ook na een buitje direct klaar zijn voor gebruik.

Je tuin als resort

Je tuin als resort

Je tuin als resort

Je tuin als resort

Je tuin als resort

Je tuin als resort

Je tuin als resort

Je tuin als resort

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply