Tuin

Klassieke buitenlampen


Als je op straat de buitenlampen bekijkt, zijn het negen van de tien keer moderne lampen en lantaarns. Alleen als je in dorpjes en mooie oude lanen loopt, kom je zo nu en dan van die prachtige klassieke buitenlampen en lantaarns tegen. Vind jij deze lampen ook zo mooi en zou je ze vaker willen zien? Je kunt ze ook een plekje geven in je tuin!

klassieke buitenlampen

Hoe mooi een tuin ook is ingericht, het is niet compleet zonder buitenverlichting. Buitenverlichting in de tuin is niet alleen fijn voor als je in de warme maanden lang buiten wilt zitten, maar ook voor de veiligheid is buitenverlichting belangrijk.

klassieke buitenlampen

Nostalgische sfeer

Bij een moderne woning zou je bijpassende moderne verlichting kunnen gebruiken. Maar bij karakteristieke woningen zoals herenhuizen of oude woonboerderijen is het natuurlijk veel leuker om klassieke buitenlampen te nemen. Klassieke buitenlampen die zowel je huis als je tuin de bijpassende nostalgische sfeer geven.

Klassieke buitenlampen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, materialen en kleuren. Zo heb je keuze uit bijvoorbeeld vierkantige, zeskantige of ronde modellen, gecombineerd met staal, koper of brons. En dan kan je ook nog kiezen uit wandlantaarns of lantaarns die je gewoon op de grond kunt plaatsen.

De lampen zijn leuk voor de achtertuin, maar ook voor de voortuin kan je ze natuurlijk ook gebruiken.

klassieke buitenlampen

klassieke buitenlampen

klassieke buitenlampen

klassieke buitenlampen

klassieke buitenlampen

klassieke buitenlampen

De foto’s die je hier ziet zijn de klassieke buitenlampen van Nostalux.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply