Tuin

Kleine tuin als verlengde van woonkamer


Wow, zo’n tuin als buitenruimte zou ik ook wel willen hebben. Weliswaar klein, maar eigenlijk meer dan genoeg. Het is de tuin van het zogenaamde ‘Parure House’ gelegen in Kensington in Australië, die door de architecten van bureau EAT is ontworpen. Vanuit de slaapkamer heb je zicht op de tuin, maar alleen via de woonkamer heb je hier toegang tot. I love it!

Kleine tuin als verlengde van woonkamer

Openslaande deuren

De architecten hebben ervoor gezorgd dat deze tuin een echte toegevoegde waarde is van de woning. Niet alleen met een mooi ontwerp, door door de moderne opslaande deuren is de tuin een verlengde geworden van de woonkamer. Als het lekker weer is, staan de deuren dan ook vrijwel altijd open. Een heerlijk gevoel is dat.

Houten vlonders

De gehele tuin is voorzien van mooie houten vlonders. Omdat de tuin een stukje lager ligt dan de hoogte van de woonkamer, zijn er treden gecreëerd die naar de tuin leiden. Maar deze treden zijn tegelijkertijd ook een bank om op te zitten. Wederom een super leuk idee.

Er zijn nog meer leuke ideeën te vinden in het ontwerp van de tuin. Zo zie je aan dat er allemaal ijzeren bloempotten opgehangen zijn aan de zwart geschilderde muur.

Kleine tuin als verlengde van woonkamer

Kleine tuin als verlengde van woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply