Tuin

Knusse tuin


We hebben hier veel mooie tuin ontwerpen en ideeën laten zien. Veelal zijn het echte design tuinen met mooie houten vlonders of dure tegels. Maar vandaag wil ik jullie juist inspireren met een hele knusse tuin. Het is de tuin van Zoë die foto’s van haar opgeknapte tuin heeft geplaatst op haar eigen blog enthusedmonkey.blogspot.nl. Ik vind het super leuk geworden in ieder geval. Jij?

Knusse tuin

Na haar trouwerij wilden ze een aantal dingen in huis opknappen waar ze echt profijt van zullen hebben. De tuin is daar dus het perfecte voorbeeld van. Met een mooie tuin beleef je immers heel veel plezier.

Het is niet een hele grote tuin, maar ruim voldoende om er met z’n tweeën te vertoeven. Als ondergrond is er gekozen voor lichtgrijze grove grindstenen, gecombineerd met schutting van bamboe. Deze vormen een uitstekende basis voor de knusse tuin.

Tuin decoratie ideeën

De twee bankjes hadden ze nog, die ze hier heel goed kunnen gebruiken. Hiermee hebben ze een zitgedeelte gecreëerd met in het midden een vuurkorf. De twee houten kisten hebben ze meegenomen van hun trouwerij. Handig om het in de tuin te gebruiken als bijzettafeltjes. Er is ook ook genoeg groene planten aanwezig om het echte tuingevoel te creëren. En de gezellige lantaarntjes maken de knusse tuin helemaal af.

Knusse tuin

Knusse tuin

Knusse tuin

Knusse tuin

Knusse tuin

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply