Tuin

Luxe villa tuin


Deze grote mooie tuin kwam ik tegen op de website van Doen Makelaars, van een woning in Leiden die daar te koop stond. Het gaat om een enorme vrijstaande villa met een woonoppervlakte van maar liefst 350m2 en negen kamers! En dat is nog niks vergeleken met de perceeloppervlakte van 812m2. Naast een grote voortuin met eigen oprit, is de villa dus ook voorzien van een grote achtertuin van 15x40m. Hier kan je dus wel wat mee!

Luxe villa tuin

Luxe villa tuin

Onder architectuur ingerichte tuin

Het is niet makkelijk om een ontwerp te maken voor zo’n enorm grote tuin en deze in te richten. Het is heel anders dan het inrichten van een kleine of middelgrote tuin. Je moet er bijvoorbeeld voor zorgen dat het niet te leeg, maar dat alles wel een mooi geheel vormt. Daarom is de gehele tuin onder architectuur ingericht.

Terras aan het water

De woning is gelegen aan de Oude Rijn en de grote tuin ligt dan ook aan het water. Op het gedeelte aan het water is een terras gecreëerd met een houten vlonder als ondervloer. In de rest van de tuin is grind gebruikt. Op dit terras vind je naast een luxe rieten loungeset en steigerhouten tafeltje ook een grote parasol.

Luxe tuinhuis

Aan de waterkant van de tuin staat een luxe vrijstaand tuinhuis. Ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld een werkkamer, atelier, kantoor of voor logees. Aan de buitenkant vind je verschillende faciliteiten zoals een wastafel, kachel en een enorme veranda. Hier hebben de eigenaren ook een aantal prachtige hangstoelen opgehangen. Heerlijk!

Luxe villa tuin

Luxe villa tuin

Luxe villa tuin

Luxe villa tuin

Luxe villa tuin

Luxe villa tuin

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply