Tuin

Openslaande deuren naar de tuin


Wat een heerlijke tuin! Soms is de tuin nog mooier dan het huis zelf, maar hier is het huis ook erg mooi ingericht. Dit is te danken aan de architecten van NEST. Zij hebben namelijk in Melbourne in Australië een voormalig arbeidershuisje herontworpen. Het interieur is modern en super stijlvol geworden, terwijl de tuin ook een belangrijke rol heeft gekregen voor het jonge gezin van vier. Vooral omdat het huisje zelf niet zo groot is, heeft de tuin een grote toegevoegde waarde. Nice!

Openslaande deuren naar de tuin

Verlengde van de woonkamer

De tuin is gelegen aan de kleine woonkamer met open keuken. Deze kan je via twee grote openslaande deuren bereiken, die over de gehele breedte van de woonkamer lopen. Als deze eenmaal open staan, dan vormt het een echte verlengde van het huis. Daarom staan deze deuren in de zomer ook standaard open. Heerlijk ontbijten in de ochtend met heel het gezin of een gezellige BBQ met vrienden en familie. Fantastisch toch?

Openslaande deuren naar de tuin

Tegels, gras en planten

Er is een brede strook in de tuin volledig betegeld met grote grijze stenen tegels. Deze strook is net zo breed als de deuren. Centraal is een grote houten tuintafel geplaatst, met daaromheen zes stoere industriële stoelen.

De ruimte aan de zijkanten, zijn voorzien van vooral groen. Een grasmat is aangevuld met andere groene planten. Zelfs aan de bakstenen muren, die hier de schutting vormen, zijn begroeid met klimplanten.

Openslaande deuren naar de tuin

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply