Tuin

Tuin van een penthouse


Vandaag wil ik een bijzondere tuin aan jullie laten zien. Het is de tuin van een luxe penthouse gelegen in Turijn in Italie. De penthouse is gelegen op het dak van een voormalig industrieel pand, die onlangs getransformeerd is tot een prachtig wooncomplex. Het bijzondere aan dit huis, is niet alleen het mooie gebouw en de moderne strakke interieur inrichting. Het feit dat het mogelijk is dat een penthouse appartement een tuin kan hebben is erg bijzonder. Normaal zou het een balkon hebben of maximaal een dakterras, maar dit is toch echt wel een volwaardige tuin!

Tuin van een penthouse

Tegels, houten vlonder en grasmat

Het ontwerp is verzorgd door de architecten van Ufficio di Architettura. In de tuin zie je een mooie combinatie tussen moderne witte tegels, warme houten vlonders en een grote stuk natuurlijke grasmat. Dat kan natuurlijk ook als je niet kan kiezen.

De tuin omheining is ook erg bijzonder. Het bestaat uit een aantal lage witte bloembakken, waar een rij als het ware op z’n zij staande bloempotten in staan. Als je de foto bekijkt weet je wat ik bedoel.

Tuin van een penthouse

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply