Tuin

Tuinhuisje


Tuinhuisjes zijn al van vroeger, maar nog steeds worden ze in de moderne tuin gebruikt. Vooral bij grote tuinen kan het erg handig zijn om een tuinhuisje te nemen. Zo hebben de fietsen een dak boven de zadel en kunnen tuinspullen gemakkelijk opgeborgen worden. Denk aan de BBQ, tuinmeubelen, tuiniergereedschap, noem maar op. In de winter komt een tuinhuisje helemaal goed van pas.

Tuinhuisje

Simpel, compact, maar erg functioneel. Het tuinhuisje is voorzien van mooie witte schuifdeuren en een halfronde dak. Uiteraard kan je het alle kleuren schilderen zoals je wilt. Hier hebben ze het mooi blauw grijs geschilderd.

Een tuinhuisje is al verkrijgbaar in een hele simpele vorm. Klein en compact. Maar tegenwoordig kunnen mensen er helemaal op los gaan. Je kan het zo gek maken als je wilt. Een tuinhuisje met een afdak, waaronder een grote eettafel wordt geplaatst. Of een tuinhuisje met een loungehoek. En soms wordt er zelfs een hele buitenkeuken geïnstalleerd. Dat kan natuurlijk ook.

Tuinhuisje

Een tuinhuisje met een complete buitenkeuken en een BBQ. Ideaal voor een groot tuinfeest in de zomer.

Tuinhuisje

De bewoners hebben hier een kantoor gemaakt van hun tuinhuisje.

Tuinhuisje

Onder het afdakje van dit tuinhuisje is een gezellige loungehoek gecreëerd met een heerlijke loungeset.

Tuinhuisje

Onbewerkt kan natuurlijk ook. Wel is het verstandig om het te schilderen. Regen, hagel en wind kunnen veel schade toebrengen aan het tuinhuisje.

Tuinhuisje

Een klein, compact en functioneel tuinhuisje.

Tuinhuisje

Tuinhuisje

Een metalen tuinhuisje in het groen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply