Tuin

Vakantie tuin


Het is alweer april en veel mensen zijn al bezig om hun tuin voor te bereiden voor de lente en de zomer. Hopelijk krijgen we dit jaar een hele mooie zomer met hoge temperaturen en heel veel uren zon.

Iets wat eigenlijk gegarandeerd is in een land als Portugal. Een tuinbeleving is daar dan ook heel anders dan hier in Nederland. Onderstaande tuin is daar een heel mooi voorbeeld van. Als ik alleen naar de foto’s kijk, krijg ik meteen al een heerlijk vakantie gevoel!

Vakantie tuin

Luxe ontwerp

De tuin is onlangs ontworpen door 3r Ernesto Pereira, die in de Portugese stad Mindelo een luxe woning heeft ingericht. Maar hoe luxe het huis ook is, het gaat hier natuurlijk om de geweldige tuin. De mooie houten vlonders staan super goed bij de witte gevel van het huis. Er zijn ook delen bekleed met stukjes grasmat. Samen met de verschillende planten en de grote boom heb je hier dus ook genoeg groen.

Er zijn ook genoeg mogelijkheden om te liggen en te zitten. Comfortabele houten ligbedden, grote witte zitzakken en ze hebben ook een heerlijke hangmat opgehangen.

Het zwembad maakt de tuin helemaal af!

Vakantie tuin

Vakantie tuin

Vakantie tuin

Vakantie tuin

Fotografie: João Morgado

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply