Tuin

Zweedse veranda


Het is fantastisch om een mooie zonnige grote tuin te hebben, waar je in de zomer heerlijk buiten kunt zitten. Maar zou het niet nóg fantastischer zijn om heel het jaar door te kunnen genieten van je tuin? Dit is mogelijk door middel van een veranda in de tuin. Een aanbouw aan je woning die nog véél meer voordelen biedt.

Zweedse veranda

Zweedse veranda

De meeste veranda’s zijn overdekt, maar in onderstaand voorbeeld is het gewoon volledig open. Zo nice!

De tuin is onderdeel van een prachtige landelijke woning uit Zweden die te koop staat via de zweedse makelaar Stadshem. De Veranda loopt in een L-vorm om de woning heen. Het is gemaakt van mooie houten planken en hierbij zijn ook houten relingen gekozen. Via een klein trapje kom je terecht in de rest van de tuin.

De veranda wordt hier als terras gebruikt, ingericht met een tafel, bijpassende stoelen en leuke planten en bloemen. Wil je lekker liggen? Dat kan in de superleuke hangmat in de tuin!

Houten vlonders op veranda

Open veranda

Voordelen van een veranda

Er zijn heel veel verschillende redenen waarom je een veranda zou moeten nemen. Je zou het als overloop kunnen gebruiken tussen de woonkamer en de tuin. Een veranda is bijvoorbeeld ook handig voor als je het hele jaar door gebruik wilt maken van je tuin. Het is een verlengstuk van je woonkamer. En daarnaast ziet een veranda er ook gewoon heel leuk en romantisch uit.

Een veranda is bovendien vrij eenvoudig te bouwen. Je verwacht het misschien niet, maar een veranda is vaak binnen een paar dagen te realiseren. Het moet natuurlijk wel door een professional gedaan worden. Je krijgt namelijk met verschillende aspecten te maken, zoals de constructie, fundering en betonpoeren, waar je zelf niet zoveel verstand van heeft.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply