Inrichting woonkamer

Landelijke inrichting woonkamer


Een landelijke inrichting voor de woonkamer. Dat is waar ik het vandaag graag nog een keer graag over wil hebben. Simpelweg omdat een landelijke inrichting zo populair is. We krijgen dan ook regelmatig de vraag van onze bezoekers, of we vaker leuke inspiratie en ideeën willen delen over de inrichting van een landelijke woonkamer. Bij deze dus, enjoy!

Landelijke inrichting woonkamer

Landelijke kleuren

Een landelijke inrichting zorgt voor een rustgevende zorgeloze sfeer in de woonkamer. Het plattelands gevoel zonder alle zorgen en hectiek uit de drukke stad. Dit is ook een van de redenen waarom deze woonstijl zo populair is.

Deze ontspannen sfeer heeft het meest te maken met de kleuren van het interieur. Een landelijke inrichting wordt namelijk veelal gekenmerkt door neutrale kleuren die erg rustgevend zijn. Grijs en wit worden bijvoorbeeld vaak gebruikt, maar ook beige en taupe komen vaak terug in een landelijke woonkamer.

Zoals beloofd heb ik hieronder een aantal mooie landelijke woonkamers voorbeelden geplaatst met leuke inspiratie ideeën.

Inrichting landelijke woonkamer

Landelijke kleuren

Landelijke woonkamers

Landelijke woonkamer sfeer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Mark 9 april 2017 at 12:15

    Die bank op de bovenste foto, waar kan ik die kopen?

  • Leave a Reply