Design en interieur, Keuken, Lampen, Slaapkamer, Woonkamer

Koperen lamp


De koperen lamp bestaat al heel lang. Maar vooral de laatste jaren zie je het steeds vaker gebruikt worden in de moderne interieur inrichting. Koper in interieur is al een tijdje super populair. Ze komen in verschillende vormen terug in meubels en accessoires. Koperen vazen, koperen kledinghangers en dus ook in de koperen lamp.

Koperen lamp

Koperen lamp

Koperen lamp

Koper is chique, stijlvol en tijdloos, maar wat het zo uniek maakt, is dat je het heel goed kunt combineren met andere materialen en kleuren. Wit is natuurlijk vanzelfsprekend, maar ook met zwart, grijs, groen, blauw, paars…eigenlijk met alle kleuren. Dat geldt ook voor de combinatie met verschillende materialen.

Koperen hanglamp

Met de trend van koper in het interieur, is de koperen lamp dus ook erg populair geworden. Ze worden in veel verschillende varianten geproduceerd. Koperen vloerlampen, wandlampen, plafondlampen, maar het is vooral de koperen hanglamp die super gewild is. Voor boven de eettafel in de keuken bijvoorbeeld of boven de salontafel in de woonkamer. En ook in de hal, slaapkamer of zelfs het toilet. Bij sommige modellen is het koper erg aanwezig. In de vorm van een grote lampenkap bijvoorbeeld. Er zijn echter ook hanglampen, waar slechts een koperen detail is gebruikt. Zo zijn er ook hele simpele hanglampen waarvan alleen de fitting van koper is.

Koperen lamp

Koperen lamp

Koperen lamp

Koperen lamp kopen

Koperen lampen zijn overal te koop. Wij hebben de vijf leukste adresjes voor je op een rijtje gezet.
https://www.luluandgeorgia.com/lighting/skyer-gem-pendant-copper
http://www.vtwonen.nl/zuiver-metal-bow-copper-vloerlamp-205-cm-koper-p108585.html
http://www.deinterieurcollectie.nl/hubsch-plafondlamp-koper-rond-incl-snoer.html
http://www.flinders.nl/tom-dixon-copper-shade-hanglamp-25cm
http://www.koperen-lampen.nl/

Koperen lamp

Koperen lamp

Koperen lamp

Koperen lamp

Koperen lamp

Koperen lamp

Koperen lamp

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply