Design en interieur, Keuken, Kinderkamer, Slaapkamer, Woonkamer

Kurk muur


Een kurk muur! Heb je daar weleens aan gedacht? Een kurk muur is weer eens wat anders dan een muur behangen of schilderen. Als je een unieke muur wilt, die nét iets anders is dan normale muren, dan zou kurk een optie kunnen zien. Vooral als je van mooie natuurlijke materialen houdt voor je interieur.

Kurk muur

Kurk muur

Het komt niet heel vaak voor, maar een complete muur van kurk kan heel bijzonder zijn. In de woonkamer bij de bank bijvoorbeeld of als eyecatcher in de badkamer. Naast een natuurlijke sfeer, geeft een kurk muur een speels tintje aan elke ruimte. Daarom is het voor de kinderkamer ook een super leuk idee.

Kurk muur als prikbord

Vind je een complete kurk muur een beetje too much? Dan zou je ook een gedeelte van de muur met kurk kunnen bekleden. Je zou bijvoorbeeld een strook kunnen creëren bij de keuken, zodat je het als prikbord kunt gebruiken. Hier kan je dan leuke dingen aan vast prikken zoals to do lijsten, boodschappenlijstjes of gewoon mooie prints en foto’s. Een andere populaire plek voor een kurk muur is de werkplek of je thuiskantoor. Hieraan kan je allerlei dingen aan prikken die je snel bij de hand wilt hebben tijdens het werken. En net als bij de keuken, kan je hier ook een mooie collage maken.

Kurk muur

Kurk muur

Kurk muur

Waar te koop?

Voor een complete kurk muur adviseren we je om bij een specialist langs te gaan. Je kunt het zelf maken, maar dat zal nooit zo mooi worden zoals een echte specialist dat zou doen. Als je een gedeelte van de muur met kurk wilt bekleden, dan is het wel heel goed mogelijk om het zelf te doen. Hier kan je kurkrollen of kurkplaten voor kopen.

Kurk muur

Kurk muur

Kurk muur

Kurk muur

Hieronder hebben we drie adressen voor je op een rijtje gezet waar je terecht kan voor kurkrollen, kurkplaten of complete kurkmuren.
http://www.allesvankurk.nl/wandkurk-rollen
http://www.kurk.nu/nl/wandkurk
http://www.kurk24.nl/

Bron: Vtwonen.nl | Myparadissi.com | Apartmenttherapy.com | Remodelista.com | Cocokelley.com | Lonny.com | Joannagoddard.blogspot.com | Stekmagazine.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply