Interieur kleur, Woonkamer

Roze Scandinavische woonkamer


Nee, Scandinavische interieurs zijn niet altijd wit. Dat is wel vaak het geval, maar zo nu en dan kom je in Scandinavische appartementen waar veel kleuren zijn gebruikt, heel veel kleuren. Wij hebben een Scandinavische woonkamer gevonden die daar het perfecte voorbeeld van is. Een roze woonkamer van een super leuk ingericht appartement met een woonoppervlak van 148m2.

Roze Scandinavische woonkamer

Roze Scandinavische woonkamer

Roze muren

Het is een heerlijke ruime woonkamer met veel licht, die ook nog eens in verbinding staat met veel andere ruimtes zoals de slaapkamer, eetkamer en de hal. In plaats van witte of grijzen muren, hebben ze hier gekozen om de muren roze te schilderen. Eén muur is donker roze geschilderd, terwijl de rest van de muren lichtroze zijn geschilderd. Er is ook nog een klein stukje muur samen met de deurpost blauw geschilderd. Deze verschillende kleurvlakken geven de woonkamer een speelse geometrische look.

Roze meubels

De roze muren zijn niet het enige wat roze is. Je vindt hier ook een roze chesterfield bank, een roze vloerkleed, roze poefs salontafels met roze poten en zelfs de piano is volledig roze. Ze hebben dit gecombineerd met een mooie klassieke visgraat houten vloer.

Je zou zeggen dat het misschien too much zou zijn, maar op de een of andere manier kan deze woonkamer het heel goed hebben. Al het roze geeft de woonkamer een vrolijke en speelse sfeer.

Wat ook erg mooi is, is de open vensterbank boekenkast, die over de gehele breedte van de woonkamer loopt. Je kunt spullen in en op de kast plaatsen.

Roze Scandinavische woonkamer

Roze Scandinavische woonkamer

Roze Scandinavische woonkamer

Roze Scandinavische woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply