Woonkamer ideeën

Exotische woonkamer uit Barcelona


Wat een geweldige woonkamer hebben de interieur ontwerpers van Anna & Eugeni Bach ontworpen. Een woonkamer van een appartement gelegen in de wijk Eixample in Barcelona. In totaal heeft het appartement een woonoppervlak van 65m2 verdeeld over twee verdiepingen. De woonkamer bevindt zich samen met de open keuken op de onderste verdieping.

Exotische woonkamer uit Barcelona

Exotische woonkamer uit Barcelona

Authentieke details

Er zijn een aantal belangrijke authentieke details, waardoor je kan zien dat het gaat om een appartement uit Barcelona. Het prachtige witte plafond bijvoorbeeld met de mooie parallel lopende bogen. Ook alle muren in de woonkamer zijn wit geschilderd.

Portugese cementtegels

Hierdoor is het mogelijk om een iets drukkere vloer te nemen. De ontwerpers hebben gekozen voor mooie Portugese cementtegels. Dit hebben ze bovendien op een hele bijzondere manier gelegd. In verschillende stroken en verschillende tegelontwerpen. Dit geeft de woonkamer een extra exotische uitstraling.

Exotische woonkamer uit Barcelona

Exotische woonkamer uit Barcelona

Er zijn twee Franse balkons aanwezig, die ervoor zorgen dat de woonkamer lekker licht is. Een voor het zitgedeelte in de woonkamer en een voor de keuken. De strakke witte keuken is geïnstalleerd in een praktische u-vorm.

Het zitgedeelte wordt gevormd door twee comfortabele zitelementen. Tegen de muur is een op maat gemaakte kast gebouwd, bestaande uit een zwevende witte dichte kast aan de onderkant, en meerdere open planken daarboven. Super nice!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply