Woonkamer ideeën

Frisse woonkamer van styliste Jennifer Jansch


Want een prachtige woonkamer! Dat mag ook wel, het is namelijk de woonkamer van de Zweedse styliste Jennifer Jansch. Alleen aan haar eigen woonkamer is al te zien hoe kundig en smaakvol zij is. Het idee van de woonkamer wordt gedefinieerd door zijn frisse en eclectische sfeer. Het heeft een zekere onconventionele elegantie die we erg bewonderen.

Frisse woonkamer van styliste Jennifer Jansch

Via D Pages

Persoonlijke woonkamer inrichten

Je zou misschien denken dat het heel eenvoudig is voor de styliste om haar woonkamer in te richten. Niets is minder waar. De inrichting van haar woonkamer heeft tijd gekost. Vooral omdat het ingericht is met spullen en verzamelingen die ze in heel veel jaren bij elkaar heeft gekregen. Op die manier is de woonkamer ook persoonlijk.

De zachte maar levendige kleuren van de woonkamer zijn prachtig. Deze maken de uitstraling zo fris en uniek. En kijk eens naar de geweldige raampartijen! De keuze van de meubels in de woonkamer geven de ruimte een eclectisch gevoel dat de klassieke kenmerken van de structuur van de woonkamer contrasteert. Dat maakt de ruimte ook vrij dynamisch.

De module bank komt van BoConcept.

Frisse woonkamer van styliste Jennifer Jansch

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply