Woonkamer ideeën

Landelijke woonkamer ideeën door Darryl Carter


Dit is een van de mooiste landelijke woonkamer die we ooit hebben gezien. Het woonkamer ontwerp is verzorgd door niemand minder dan Darryl Carter en bevat heel veel leuke ideeën. De interieur ontwerper uit Washington D.C. die een pionier is een een nieuw Amerikaanse esthetiek die naadloos moderne elementen combineert met een traditioneel ontwerp. En dat zie je ook terug in deze landelijke woonkamer, die bepaald wordt door ingetogen bewerkte keuzes, met nadruk op subtiele bekleding en elegante antiek. Het resultaat is een stijlvol en leefbare landelijke woonkamer met een kwalitatief hoge afwerking.

Landelijke woonkamer ideeën door Darryl Carter

Witte landelijke woonkamer

De woonkamer is ontworpen voor een man en vrouw met hun drie kinderen en hun hond. De interieur ontwerper heeft in deze landelijk woonkamer gehouden aan een grotendeels monochromatisch kleurenpalet waarmee antieke objecten centraal staan. Donkere Antieke meubels en accessoires komen prachtig naar voren in de witte achtergrond. In deze moderne woonkamer wordt traditioneel gecombineerd met frisheid, met weinig gebruik van kleuren. De neutrale toon is verantwoordelijk voor de helderheid, terwijl de meubels en accessoires ervoor zorgen dat het niet saai wordt.

Opvallend is dat alles vrij centraal staan. Alles in deze landelijke woonkamer is gebaseerd op het zitgedeelte. Ondanks de witte basis is het daarom ook heel erg warm en knus.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply