Woonkamer ideeën

Vintage woonkamer met Timothy Oulton


Houd je van vintage? Dan spreekt deze vintage woonkamer jouw vast en zeker aan. Het staat vol met meubelen van Timothy Oulton. Een Britse ontwerper die de geschiedenis en de kunst probeert te brengen aan klassieke stukken die een eigentijdse moderne uitstraling hebben. De ontwerper is gek op vlooienmarkten in Engeland, maar buitenlandse vlooienmarkten vindt hij ook heel erg bijzonder. En dat zie je terug in de meubels die in deze vintage woonkamer staan.

Vintage woonkamer met Timothy Oulton

Woonkamer details

De woonkamer is voorzien van prachtige details. Mooie visgraat houten vloer die ook de versleten oude vintage look heeft, prachtige grote raamwerken die doen denken aan een loft en een bijzonder hoog plafond. Met de grote gordijnen in de vorm van de Britse vlag verklapt dat het gaat om de woonkamer van een Brit, maar de vintage leren banken zeggen er eigenlijk ook iets over.

Woonkamer accessoires

De gehele woonkamer kom je mooie details, collecties en woonaccessoires tegen. De geraamte van een boot, de vintage motor, oude schilderijen, noem maar op brengen persoonlijkheid en geschiedenis in deze woonkamer

Vintage woonkamer met Timothy Oulton

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply