Woonkamer inrichten

Leuke vloerkleed in de woonkamer


Als je tapijt hebt in huis, dan is het eigenlijk niet nodig. Maar mensen die bijvoorbeeld een gietvloer, een houten vloer, laminaat, tegels of plavuizen hebben, kan het wel prettig zijn om in het zitgedeelte van de woonkamer een vloerkleed te plaatsen. Meestal wordt de vloerkleed geplaatst net voor de bank, waar ook de salontafel staat. Met een vloerkleed heb je niet alleen lekkere warme voeten, maar wordt er als het ware een extra omkadering geplaatst, zodat het gezelliger en knusser wordt in het zitgedeelte.

Leuke vloerkleed in de woonkamer

Een leuk idee is om verschillende vloerkleden te laten overlappen in verschillende kleurtinten.

Vloerkleed kopen

Natuurlijk zijn er heel veel verschillende soorten vloerkleden verkrijgbaar. Voor elke interieurstijl is er dus wel een vloerkleed beschikbaar die er mooi bij past. Hierbij moet je niet alleen letten op kleur en formaat, maar het materiaal is ook erg belangrijk. En heb je bijvoorbeeld kinderen thuis? Dan is het misschien niet zo verstandig om een witte vloerkleed te nemen. als er geknoeid wordt, is dit namelijk gemakkelijk te zien. Een donker gekleurde vloerkleed zou daarom een betere keuze zijn.

Natuurlijk heb ik een aantal mooie interieur foto’s voor jullie verzameld van mooie woonkamers waar een vloerkleed is geplaatst in het zitgedeelte. Welke vind jij het mooist?

Leuke vloerkleed in de woonkamer

Een grove vloerkleed heeft een hele andere uitstraling.

Leuke vloerkleed in de woonkamer

Prachte kelims en Perziche tapijten geven je woonkamer een Oosterse sfeer. Ze zijn meestal erg kleurrijk en vrolijk!

Leuke vloerkleed in de woonkamer

Een koeienhuid vloerkleed is een echte klassieker op het gebied van vloerkleden. Passend bij bijna alle interieurstijlen.

Leuke vloerkleed in de woonkamer

Daar waar de meeste kiezen voor een vierkante of rechthoekige vloerkleed, is een ronde vloerkleed misschien juist leuker!

Leuke vloerkleed in de woonkamer

Net zoals de koeienhuid vloerkleed, is een schapenvacht vloerkleed ook een echte klassieker. Een schapenvacht vloerkleed is bovendien uberzacht. Heerlijk warm voor de voeten.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply