Woonkamer inrichten

Open woonkamer indeling


Er bestaan verschillende manieren voor je woonkamer indeling. Maar praktisch gezien zijn er eigenlijk maar twee indelingen. Een open woonkamer indeling en een gescheiden woonkamer indeling. Vandaag willen we jullie inspireren met de voordelen van een open woonkamer indeling. Het is natuurlijk altijd fijn om een grote woonkamer te hebben, maar ook met een kleine woonkamer kan je ruimtelijkheid creëren. Met een open woonkamer indeling worden verschillende ruimtes met elkaar verbonden. Op die manier lijkt je woonkamer groter en voelt het ruimtelijk.

Open woonkamer indeling

Open woonkamer ideeën

Er zijn verschillende ideeën om een open woonkamer indeling te creëren. Neem bijvoorbeeld een open keuken in plaats van een aparte keuken. Dit zal al een hoop schelen. Of plaats je eettafel in de woonkamer in plaats van een aparte eetkamer of de keuken. Vaak gaan mensen er direct al vanuit om een bank tegen de muur te plaatsen. Dit is niet altijd noodzakelijk. Sterker nog, als je bijvoorbeeld een hoekbank midden in de ruimte plaatst en de rest van de woonkamer daaromheen inricht, kan het nog wel eens een verrassend aangenaam effect hebben. Als je de mogelijkheid hebt om iets met je vaste trap te doen, dan is dat ook nog een optie. Een zwevend trap bijvoorbeeld of een wenteltrap. Je zal zien dat dit de woonkamer veel meer open maakt.

Zo zijn er nog meer van dit soort ideeën. Hieronder hebben we een aantal foto’s geplaatst om je te inspireren voor je open woonkamer indeling. Succes!

Open woonkamer indeling

Open woonkamer indeling

Open woonkamer indeling

Open woonkamer indeling

Open woonkamer indeling

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply