Woonkamer inrichten

Vintage woonkamer inrichten


Deze prachtige woonkamer is van Yvonne Wilhelmsen, een interieur fotograaf uit Oslo. Hier vind je superleuke ideeën om jouw woonkamer in te richten. Ze woont in een vrij klein appartement met een woonoppervlak van slechts 65m2. Hoewel je het niet zou verwachten, is haar woonkamer wel van een redelijk formaat. Er zijn bovendien mooie ramen aanwezig die de woonkamer voorziet van heel veel licht. Dat maakt de ruimte ook visueel iets groter dan een donkere ruimte. De mooie is gestyled door stylist Tone Kroken. De foto’s van de woonkamer heeft natuurlijk de interieur fotograaf zelf gemaakt.

Vintage woonkamer inrichten

Via Femina.dk

Vintage woonkamer

In de woonkamer van Yvonne vind je veel vintage meubelen en woonaccessoires. Daar is ze helemaal dol op. Als je de meubels los bekijkt is het misschien niet heel bijzonder, maar het totaal plaatje klopt helemaal. Het maakt de woonkamer persoonlijk en geeft Yvonne heel veel goede herinneringen aan haar jeugd. En dat is eigenlijk waar het om gaat bij het inrichten van je woning: dat je er een goed gevoel bij krijgt.

Lichte woonkamer

In de woonkamer heeft Yvonne gekozen voor een houten vloer die ze helemaal wit heeft geschilderd. Ook de houten lambrisering en de muren is helemaal wit. Een verstandige keus gezien de beperkte ruimte. Toch is er ook nog ruimte over voor een eettafel. Helemaal in antiek stijl!

Vintage woonkamer inrichten

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply