Woonkamer inrichten

Woonkamer en slaapkamer in één inrichten!


Studenten en starters hebben vaak te maken met een 1-kamer appartement. Ze hebben dan één ruimte waar ze de woonkamer én slaapkamer in één moet inrichten. Soms zit zelfs de keuken ook in de zelfde ruimte. De inrichting van een dergelijke woonkamer slaapkamer keuken combinatie is anders dan een ‘normaal’ huis. Dit vergt andere creatieve oplossingen en indelingen. Vandaag wil ik een aantal woningen laten zien waarbij de woonkamer en slaapkamer ingericht zijn in dezelfde ruimte. Enjoy!

Woonkamer en slaapkamer in één!

In deze kleine woonkamer is een inham in de muur gecreëerd waar niet alleen een bed in past, maar ook wandkasten in zijn gemonteerd.

Woonkamer en slaapkamer in één!

Als het niet in de breedte of lengte kan, dan is de hoogte misschien de beste oplossing. De kubus in deze woonkamer is de badkamer. En op de badkamer is de slaapkamer gecreëerd. Een slimme oplossing!

Woonkamer en slaapkamer in één!

Om enigszins privacy te hebben in de slaapkamer, zijn hier gordijnen opgehangen. Op die manier kan je het slaapgedeelte afsluiten van de woonkamer.

Woonkamer en slaapkamer in één!

Een slimme indeling kan natuurlijk ook!

Woonkamer en slaapkamer in één!

Kom je er zelf niet uit? Dan kan je altijd hulp inroepen van een architect. Zij weten altijd wel met een oplossing te komen waar jezelf misschien nooit op zal komen. Het kost misschien ietsjes meer, maar daar krijg je ook wel iets tofs voor terug!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply